Τακτικός Καθαρισμός Στρωμάτων

Μήπως το στρώμα σας χρειάζεται καθάρισμα; Υπάρχουν διάφορες τεχνικές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αφαιρέσετε απλούς λεκέδες και να κρατήσετε το στρώμα φρέσκο για περισσότερο καιρό πριν έναν βαθύ καθαρισμό.

Χρησιμοποιήστε ηλεκτρική σκούπα. Αυτό βοηθά να κρατήσουμε το στρώμα καθαρό από μόνο του. Το γεγονός και μόνο ότι, εάν βραχεί, θα υπάρχει λιγότερη σκόνη σημαίνει λιγότερους λεκέδες.

Καθαριστικό ταπετσαρίας. Από τη στιγμή που τα καθαριστικά ταπετσαρίας χρησιμοποιούνται για τις επιφάνειες που αγγίζουν το δέρμα σας (π.χ. τον καναπέ σας), μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο στρώμα σας εκτός εάν είστε ευαίσθητοι στα καθαριστικά προϊόντα γενικά. Έχουν επίσης το πλεονέκτημα της αφαίρεσης ακάρεων σκόνης και των απορριμμάτων τους.

Ένζυμο καθαρισμού. Τα καθαριστικά ενζύμου είναι αποτελεσματικά στη διάσπαση της «δομής» των λεκέδων κάτι που βοηθά να τους μειώσει, αν όχι να τους αφαιρέσει.

Υπάρχουν περισσότεροι τρόποι για να καθαριστεί ένα στρώμα, καθώς και ειδικός εξοπλισμός για πιο δύσκολες περιπτώσεις, τον οποίο η iShine διαθέτει. Επικοινωνείστε μαζί μας για να μάθετε τους τρόπους που μπορούμε καθαρίσουμε τα στρώματα των κρεβατιών σας.