Εργαστείτε στην iShine!

Η επιτυχία και η ανάπτυξη της εταιρείας μας, βασίζεται στους ανθρώπους της οι οποίοι αποτελούν το κυριότερο κεφάλαιό της και βρίσκονται στην καρδιά της εταιρείας. Για αυτό το λόγο δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην επιλογή των υπαλλήλων καθαριότητας τους οποίους εκπαιδεύουμε και εμπιστευόμαστε να αντεπεξέλθουν στα καθήκοντά τους με άκρως ποιοτικό τρόπο. Είναι στρατηγική μας επιλογή να προσελκύουμε και να διατηρούμε τους ικανότερους υπαλλήλους καθαριότητας, γιατί έτσι μένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να στεκόμαστε πάντα δίπλα στους πελάτες μας με τον πιο ποιοτικό τρόπο.

Δημιουργήσαμε ένα εργασιακό περιβάλλον που επιβραβεύει την εξαιρετική απόδοση και προσπάθεια, παρέχει κίνητρα για επαγγελματική ανάπτυξη, ενθαρρύνει την ανάληψη πρωτοβουλιών και που μέσα σε αυτό κάθε εργαζόμενος αισθάνεται ασφαλής. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε αυτό το περιβάλλον εργασίας στο οποίο οι στρατηγικοί μας πυλώνες υποστηρίζονται από τους ανθρώπους της τόσο στην καθημερινή τους εργασία όσο και στη συναναστροφή τους με πελάτες και με συναδέλφους.

Εδώ στην iShine, στηρίζουμε την ανάπτυξη των εργαζομένων μας παρέχοντας όλα τα απαραίτητα «εργαλεία» που χρειάζονται. H προσωπικότητα, η εργατικότητα, το πάθος για καθαριότητα, η ανάληψη πρωτοβουλιών, το ομαδικό πνεύμα και η αφοσίωση είναι κάποια από τα βασικά προτερήματα που αναζητάμε στους υποψήφιους υπαλλήλους καθαριότητας. Σεβόμαστε τους ανθρώπους μας, υποστηρίζουμε τις προσπάθειές τους και εργαζόμαστε με στόχο το ποιοτικότερο αποτέλεσμα. Θέλουμε όλοι οι άνθρωποι μας να είναι υπερήφανοι που εργάζονται στην iShine. Θέλουμε και μοχθούμε να είναι ικανοποιημένοι με όλα όσα προσφέρουν και όλα όσα λαμβάνουν από την εργασία τους.

Αν λοιπόν έχετε πάθος, πίστη και πείσμα για την καθαριότητα, τότε στείλτε μας το βιογραφικό σας!

  • Πως θα αστράψουν τα τζάμια σας