Πολιτική πρόληψης κατά του κορωνοϊού

Οι εξελίξεις από τον νέο κορωνοϊό COVID-19 έχουν αλλάξει τον τρόπο εργασίας πολλών κλάδων καθώς η πρόληψη, οργάνωση και η ταχύτητα είναι πλέον σημαντικές έννοιες για τον περιορισμό της διασποράς του ιού.

Στην iShine, έχουμε θέσει την δική μας πολιτική αναφορικά με την πρόληψη, αλλά και τον χειρισμό σε περίπτωση κρούσματος εντός της εταιρείας μας ή συνεργατών μας.

Οργάνωση & Τήρηση Κανόνων Υγιεινής

  1. Μετά από σχετική εκπαίδευση, όλοι οι υπάλληλοί μας είναι εφοδιασμένοι με μάσκες, αντισηπτικά υγρά και γάντια σε οποιαδήποτε εργασία καθαρισμού αναλαμβάνουμε. Με αυτόν τον τρόπο, προστατεύονται στην περίπτωση επαφής με μολυσμένη επιφάνεια ή μη-επιβεβαιωμένο κρούσμα.
  2. Όλοι οι υπάλληλοι καθαριότητας έχουν εκπαιδευτεί κατάλληλα για τη χρήση υγρών με ιοκτόνο δράση για τον καθαρισμό των επιφανειών.
  3. Σε συνεργασία με την DNAlogy, είμαστε έτοιμοι να πραγματοποιήσουμε μοριακό τεστ για τον COVID-19 στους υπαλλήλους μας, στην περίπτωση οποιουδήποτε συμπτώματος.
  4. Έχουμε θεσπίσει πρόγραμμα αντικατάστασης προσωπικού για κάθε υπάλληλο καθαριότητας και για κάθε εργασία καθαρισμού, στην περίπτωση που κάποιος υπάλληλός μας παρουσιάσει συμπτώματα COVID-19 και χρειαστεί να εισέλθει σε καραντίνα.

Ετοιμότητα σε Περίπτωση ενδοεταιρικού Κρούσματος COVID-19

Στην περίπτωση που υπάλληλος καθαριότητας βρεθεί θετικός στον ιό, πραγματοποιούμε τις παρακάτω ενέργειες, σύμφωνα με την πολιτική μας:

  1. Ο υπάλληλος καθαριότητας απομακρύνεται από την εργασία για 14 ημέρες και εισέρχεται σε καραντίνα.
  2. Ενημερώνουμε τον ΕΟΔΥ καθώς και τον πελάτη μας, για επιβεβαιωμένο κρούσμα εργαζομένου μας και τηρούμε αυστηρά τις προβλεπόμενες οδηγίες.
  3. Πραγματοποιούμε απολύμανση για COVID-19 με νεφελοψεκασμό σε όλους τους χώρους που κινήθηκε ο υπάλληλός μας εντός των εγκαταστάσεών μας και των εργασιών καθαρισμού για τις οποίες είναι υπεύθυνος.
  4. Αντικαθιστούμε άμεσα τον υπάλληλο καθαριότητας από τις εργασίες καθαρισμού για τις οποίες είναι υπεύθυνος.
  • Πολιτική πρόληψης κατά του κορωνοϊού